Biemans Wood Design

Een flexibel houtbewerkingsbedrijf met blijvend groeiende vakkennis, dat zich voor 100% voor u inzet om een uniek product op maat te maken.

Pingpongtafel

We waren benaderd door een klant die het idee had voor een tafel vervaardigd van Amerikaans Noten. Vrij basic zou je denken, toch?
Hierbij was het belangrijk dat het blad strak was en het blad moest aan exacte afmetingen voldoen. De klant had een tafeltennistafel voor ogen, die ook als vergadertafel gebruikt kon worden. Vanuit dit ontwerp zijn wij onze creativiteit in gaan brengen. Zo werd al snel duidelijk dat het in eerste instantie niet mocht opvallen dat de tafel zou kunnen dienen als tafeltennistafel, gezien het feit dat de tafel in een bedrijfsruimte geplaatst zou worden. Verder was het een ‘must’ dat de tafel demontabel was om hem tijdens een bijeenkomst op locatie mee op transport te nemen. Daarnaast moest de tafel bijzondere afmetingen krijgen om deze volgens de officiële richtlijnen te kunnen produceren. De uiterst bijzondere kenmerken van deze houten tafel kan ik indien gewenst in een persoonlijk gesprek verder toelichten.

Bericht ons!