Biemans Wood Design

Een flexibel houtbewerkingsbedrijf met blijvend groeiende vakkennis, dat zich voor 100% voor u inzet om een uniek product op maat te maken.

Visie

‘Biemans Wood Design’
Een flexibel houtbewerkingsbedrijf met blijvend groeiende vakkennis, dat zich voor 100% voor u inzet om een uniek product op maat te maken.

Om een doel te behalen is het van belang te weten wat er in het vooruitzicht ligt en welke paden er bewandeld moeten worden. Dit is gelijk een belangrijk punt met betrekking tot onze werkwijze die zichtbaar is in het gehele bedrijf. Wij zien onszelf als een servicegericht bedrijf waarbij u als klant altijd centraal staat. Alles draait om de passie voor hout. Het willen delen van deze passie, is een belangrijke reden voor onze oprichting geweest. Wij leveren verschillende producten en diensten voor zowel binnen als buiten. Voor ons staat het product dat u voor ogen hebt voorop, dat geheel door ons verzorgd wordt. Om aan al uw verwachtingen te kunnen voldoen, is het voor ons prettig om te weten wat uw wensen zijn. Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken of om u te inspireren. Dit betekent dat wij ruimere bereikbaarheidstijden hebben, doordat we zowel overdag als ’s avonds bereikbaar zijn. Waar nodig zetten wij ons ook in het weekend in, u kunt van ons op aan!

Het creëren van producten, het zoeken naar hoogwaardige oplossingen en het eigen maken van nieuwe technieken is voor ons iets bijzonders. Vanuit onze passie voor hout, maar ook omdat wij u hiermee nog beter van dienst kunnen zijn. Wij streven naar tevredenheid bij onze klanten door onderscheidende service en onze ambachtelijke houtbewerking. Onze vakkundigheid in combinatie met moderne ontwikkelingen maakt dat wij veel voor u kunnen betekenen. Ook voor restauratie van uw producten, bent u bij ons van harte welkom.

‘Mijn passie voor hout en ambacht is zo diep geworteld, dat ik altijd weer een enorm positief gevoel krijg wanneer ik kijk wat er mogelijk is met hout. Door kritisch te blijven, wil ik mijn producten altijd blijven verbeteren. Dit doe ik voornamelijk door op verschillende momenten bij het product stil te staan wanneer het aanwezig is in ons pand en wanneer het zijn plek heeft gevonden bij de eigenaar. Het belangrijkste voor groei is de feedback!’

Rob Biemans

Gegarandeerd is dat wij altijd ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op

Bericht ons!